Klinikken er åben
08-02-2021
Klinikken holder åben for al behandling. Du kan kontakte os via telefonen eller vores onlinebooking.
Læs hele nyheden

Få et flot smil med tandregulering

Ikke alle er velsignet med et flot smil fra naturens side. Med tandregulering hos Tandlægerne Amager kan du dog få det smil, som du har drømt om igennem dit liv.

I vores tandlægeklinik på Amagerbrogade, centralt på Amager, udfører vi effektiv tandregulering. Tandregulering som, over en periode på et par år, korrigerer dine tænder på en så smerte- og problemfri manér som muligt.

Tandregulering til både yngre og ældre

Er du yngre og i voksealderen, er der tale om såkaldt vækstbaseret tandregulering, hvor vi vha. en bøjle kontrollerer dine tænders vækst i den rigtige retning. Som voksen er der i højere grad tale om tandregulering, hvor vi flytter dine tænder på plads.Det er aldrig for sent at få lavet tandregulering, og både yngre og ældre kan have glæde af det.

Hvor længe skal jeg gå med bøjle?

Du bør forvente at gå med bøjle i op til to år. I mange tilfælde er en kortere tandregulering dog tilstrækkelig.

​Efter at vi fjerner din bøjle, får du retentionstråd på indersiden af dine tænder. Retentionstråd er en lille ståltråd, som skal blive siddende for at undgå, at tænderne flytter sig tilbage igen.

Natbøjle kan også komme på tale efter din tandregulering.

Tag en snak med os om tandregulering

Tandregulering er en stor beslutning. Før du beslutter dig, bør du derfor tage en samtale med os om, hvad din bøjle vil koste, hvor længe du skal gå med den, og hvordan du vil se ud med den på.

Du kan kontakte os ang. tandregulering på telefon 32 95 33 45 inden for vores åbningstider. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook