Hallo Unge under 26 år
17-10-2018
Hvis du er også er medlem af Danmark er det gratis at få undersøgt og renset dine tænder
Læs hele nyheden
Unge under 26 år
17-10-2018
Skal du have fjernet en visdomstand og er medlem af Danmark koster det ikke mange penge
Læs hele nyheden
Akut problem
17-10-2018
Ring hurtigst muligt og vi laver en aftale
Læs hele nyheden

Tandrensning hos professionel tandplejer

Hos Tandlæge Nina Kümmel på Amager udfører vores tandplejer almindelig tandrensning for patienter i alle aldre, sådan at deres tænder kan blive holdt sunde og stærke.

Tandplejer kan opdage begyndende skader ved en tandrensning​

En jævnlig tandrensning er en nødvendighed hos alle personer, uanset om du har stærke og raske tænder, eller om du ofte har problemer med dit tandsæt. For kun med en jævnlig gennemgang og tandrensning kan vores tandplejer opdage begyndende tandskader, sygdomme eller andre problemer, inden de udvikler sig til alvorlige og omkostningstunge tandproblemer.

Vores tandplejer gennemgår tænderne en for en og foretager en dybdegående tandrensning, hvor hun blandt andet sørger for at rense tænderne for misfarvninger, bakteriebelægninger, tandsten og plak. Opdager tandplejeren tegn på en begyndende skade, sætter vi ind med en forebyggende behandling.

Individuel løsning

Ofte kan det være svært selv at sørge for, at alle bakterier bliver fjernet med tandbørsten, hvorfor den jævnlige kontrol og tandrensning er vigtig. Dog kan det være forskelligt fra person til person, hvor ofte denne undersøgelse er nødvendig. Derfor aftaler du individuelt fra gang til gang, hvornår der igen er brug for en tandrensning og et eftersyn.

Vores tandplejer sørger ligeledes for god og grundig vejledning i, hvordan du selv renser tænderne bedst ved tandbørstning og tandtråd, tandstikkere eller mellemrumsbørster, så du kan opretholde et smukt smil i mange år.

Du er velkommen til at kontakte vores klinik på telefon 32 95 33 45 eller på vores e-mail post@webtand.dk, hvis du vil bestille tid eller ønsker mere information om vores behandlinger på Amagerbrogade.​

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook

Tandlæge Nina Kümmel ApS
Amagerbrogade 43
2300 København S