Lider du af tandlægeskræk?

Mange patienter lider i dag af tandlægeskræk og udskyder derfor ofte et tiltrængt tandlægebesøg. Desværre kan det få nogle konsekvenser såsom, at tænderne kommer i endnu værre forfatning, end de havde behøvet at være.

Fokus på patienterne​

Tandlægeskræk har ofte sine rødder i barndommen som følge af en tidligere behandling, hvor patienten har lidt overlast. Tandlægeskræk kan også opstå, fordi patienten selv mener, det er flovt at møde op med dårlige tænder.

Hos Tandlæge Nina Kümmel på Amagerbrogade på Amager ved vi, at det kan være intimiderende at skulle til besøg hos tandlægen.

Vi har derfor forståelse for alle vores patienters følelser og behov, og vi lægger særligt vægt på tillid og tryghed.

Tandlægeskræk behandles omhyggeligt på klinikken

Med en tid på vores tandlægeklinik er du ikke blot sikret en professionel og omhyggelig behandling af dine tænder. Før behandlingen sørger vi også for, at tage en snak med dig om din tandlægeskræk og om vores mulige behandlinger. I samråd med dig finder vi frem til den bedste løsning.

Vi forsøger at få dig afvendt med din tandlægeskræk ved at behandle dig med respekt i rolige og trygge omgivelser. Vi giver dig den tid, du har brug for og tilbyder hurtig, effektiv og smertefri behandling. Kontakt os på telefon 32 95 33 45 eller e-mail post@webtand.dk hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Tandlæge Nina Kümmel – her tager vi hånd om dig og din tandlægeskræk.

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook

Tandlæge Nina Kümmel ApS
Amagerbrogade 43
2300 København S