Tandkrone i høj kvalitet - Vi udfører kronebehandling

Tandlæge Nina Kümmel tilbyder alle former for tandarbejde med tandkrone for alle typer patienter.

En kronebehandling er den rigtige løsning, hvis du har knækket et stykke af en tand, din tand smuldrer, hvis tanden er revnet, eller såfremt tanden er svækket af store fyldninger, en rodbehandling eller misdannelse.

En tandkrone lægges som en beskyttelse rundt om tanden og sørger for, at der ikke sker yderligere beskadigelse, og er som oftest den eneste løsning, der genskaber tanden med et flot og holdbart resultat.

Få en naturlig tandkrone

Hos tandlæge Nina Kümmel laver vi kronebehandling med tandkrone i porcelæn, metalkeramik og guld. Alle kroner udformes, så de ligner naturlige tænder og fungerer som rigtige tænder, der sidder fast i munden og aldrig skal tages ud. Tandkronerne kan tåle, at du bruger dem til tygning af varieret mad. ​

Vi lægger også mange kræfter i samarbejdet med tandteknikeren, så din tandkrone matcher din egen tand eller de ændringer du måtte ønske.

Stor erfaring i kronebehandling

Vi har stor erfaring i arbejdet med kronebehandling og fremstilling af tandkrone til individuelle behov og kan tilbyde et tandarbejde i højeste kvalitet. Vores dygtige team på Amager garanterer en professionel og kompetent kronebehandling med dig og dine ønsker i fokus.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 32 95 33 45, eller via vores onlinebookning, hvis du ønsker at bestille tid på klinikken på Amagerbrogade.

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook

Tandlæge Nina Kümmel ApS
Amagerbrogade 43
2300 København S