Tandkirurgi for sundere og flottere tænder

Tandkirurgi kan i nogle tilfælde være nødvendig under behandling af skadede eller syge tænder.

Hos Tandlæge Nina Kümmel på Amagerbrogade på Amager er tandkirurgi en af vores faglige kompetencer, og vi klarer de fleste kirurgiske indgreb på egen klinik.

Alle former for tandkirurgi​

Af tandkirurgi udfører vi blandt andet indsættelse af tandimplantater, såfremt du har mistet en eller flere tænder i munden. På samme måde opererer vi også, hvis eksempelvis visdomstænder ikke vokser ud korrekt, eller såfremt der er opstået svær parodontose, således betændelsen ikke breder sig eller skader andre tænder.

Vi kan også udføre tandkirurgi, hvis der er opstået en tandbyld eller i forbindelse med en rodspidsoperation.

Føl dig tryg ved kirurgisk indgreb

Tandkirurgi kan for mange patienter virke skræmmende. Derfor sørger vi altid for en nøje planlægning og en grundig instruktion og vejledning i, hvad der skal ske, inden vi foretager det kirurgiske indgreb.

På den måde kan du som patient forberede dig bedst muligt, så du kan blive mere rolig, fortrolig og tryg ved behandlingen. Vores store erfaring inden for tandkirurgi er din garanti for en sikker behandling i højeste kvalitet.

Du er velkommen til at kontakte vores klinik på Amager på telefon 32 95 33 45 eller e-mail post@webtand.dk, hvis du vil bestille tid eller ønsker mere information om tandkirurgi.​

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook

Tandlæge Nina Kümmel ApS
Amagerbrogade 43
2300 København S