Klinikken er åben
08-02-2021
Klinikken holder åben for al behandling. Du kan kontakte os via telefonen eller vores onlinebooking.
Læs hele nyheden

Paradentosebehandling udføres akut​

Har du fået paradentose, er det vigtigt med en akut paradentosebehandling, så kan vi stoppe sygdommen i at udvikle sig.

Hos Tandlæge Nina Kümmel på Amagerbrogade har vi stor erfaring og ekspertise med paradentosebehandling og kan udføre en nænsom, effektiv og omhyggelig behandling af paradentose i vores klinik på Amager.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en udbredt tandsygdom, der rammer op til 40 procent af befolkningen i Danmark. Sygdommen går også under navnet ”De løse tænders sygdom”, hvilket er en god beskrivelse, da tænderne bliver løse og falder ud, hvis de ikke får en paradentosebehandling.

Paradentose opstår, hvis en tandkødsbetændelse får lov til at stå uberørt og man ikke får en behandling af paradentose. Sygdommen går ind og angriber tændernes støttevæv, og den tilstødende kæbeknogle, hvilket i sidste ende kan forårsage, at tænderne ryger ud.

Formindsk skaden med en paradentosebehandling

Det er vigtigt at sætte ind med paradentosebehandling så hurtigt i forløbet som muligt, så tænderne ikke løsriver sig. Dog er paradentose en uhelbredelig sygdom forstået på den måde, at vi ikke kan fjerne den, men vi kan sørge for, at den ikke udvikler og breder sig.

Med en behandling af paradentose sørger vi for en grundig tandrodsrensning, således at bakterier og tandsten fjernes fra tandkødslommen. Ved en paradentosebehandling afglatter vi også rodoverfladerne og giver samtidig en grundig instruktion i, hvordan du selv kan sørge for en omhyggelig og daglig rensning af dine tænder, så paradentosen ikke spreder sig.

Bestil tid til behandling af paradentose allerede nu

Kontakt Tandlæge Nina Kümmel på Amagerbrogade på telefon 32 95 33 45, hvis du ønsker en paradentosebehandling. Alternativt kan du bestille tid til behandling af paradentose via vores onlinebookning.

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook