Klinikken er åben
08-02-2021
Klinikken holder åben for al behandling. Du kan kontakte os via telefonen eller vores onlinebooking.
Læs hele nyheden

Panoramarøntgen ved Tandlæge Nina Kümmel

Tandlæge Nina Kümmel ​på Amager tilbyder panoramarøntgen, hvor du slipper for at have filmen inde i munden. Metoden er særligt velegnet for patienter, som oplever ubehag ved at have filmen i munden.

Store fordele ved panoramarøntgenPå et panoramarøntgenbillede kan tandlægen få et stort overblik over alle tandsygdomme, hvilket giver en fordel i selve behandlingsplanlægningen. Det giver ydermere vores patienter en stor tryghed at vide, at alle områder i munden er blevet diagnosticeret ved panoramarøntgen.

Et panoramarøntgens afsløringer​​

Panoramarøntgenbilleder indeholder mange værdifulde oplysninger, og det er især vigtigte ved diagnosticering af for eksempel:

  • ​Visdomstænder
  • ​Parodontose
  • ​Cyster i kæberne
  • ​Knoglekvalitet til implantater
  • ​Samt meget andet.

Ved panoramarøntgen opnås der et fyldestgørende digitalt billede, som kun afgiver en lille stråledosis, der er ganske ufarlig og uskadelig.

Giver sikkerhed og tryghed

Hos Tandlæge Nina Kümmel ønsker vi, at vores patienter får den bedste behandling af deres tænder, og derfor sørger vi for at være ordentligt forberedte. Med panoramarøntgen kan vi således skabe det bedste behandlingsforløb til dig, og du kan trygt stole på at få korrekt diagnosticering og optimal behandling.


Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores klinik på Amager.

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook