Klinikken er åben
08-02-2021
Klinikken holder åben for al behandling. Du kan kontakte os via telefonen eller vores onlinebooking.
Læs hele nyheden

Tandimplantat der passer til dine tænder

Hvis du har mistet én eller flere tænder, kan vi hos Tandlæge Nina Kümmel på Amagerbrogade på Amager erstatte din gamle tand med et tandimplantat. Vi tilbyder dig et realistisk og flot tandimplantat, som passer godt til dit eget tandsæt.

Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med at få et flot smil, og med vores store erfaring kan vi også hjælpe dig med et tandimplantat. Selvom et tandimplantat kan være en stor beslutning, bliver man glad for det i længden.

Et tandimplantat er en god og langvarig løsning

Det er vigtigt at vælge en langvarig løsning, og det er et tandinplantat. Tandimplantater egner sig til patienter, som ønsker sig et flot og naturligt smil, og som oplever brækreflekser ved almindelige proteser.

Et tandimplantat består af en titanskrue, som forsigtigt indopereres i kæbeknoglen under lokalbedøvelse. Behandlingen er altså smertefri, og du kan derfor nemt og hurtigt genvinde det fuldendte tandsæt og smil.

Et funktionelt og pænt tandsæt

Efter en endt behandling vil du kunne nyde synet af dit nye tandsæt, som både vil føles og fungere som dine oprindelige tænder. Fortsæt som du plejer med børstning og rensning af dit nye tandimplantat og hold god mundhygiejne og tandpleje.

Ønsker du at vide mere om vores tilbud på et tandimplantat og behandling heraf, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 32 95 33 45 eller via vores e-mail post@webtand.dk. ​

Kontakt

Adresse

​​​​Telefon: 32 95 33 45

​E-mail: post@webtand.dk

CVR: 38231693

Amagerbrogade 43

​(Hjørnet af Holmbladsgade)
​​2300 København S

             ✰✰✰✰✰

Vurderet 4,0 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook